عصاره گوشت گوساله
نوشته شده توسط : آقای شریفی

با بالا رفتن سرعت زندگی افراد، تولیدکنندگان مواد غذایی جهت جلب رضایت مشتری، به تولیدات متنوع تری روی آوردند. یکی از این تولیدات کاربردی که به آشپزی شما سرعت می بخشد، انواع عصاره ها هستند. عصاره ها از طریق پختن ماده غذایی مورد نظر و در نتیجه گرفتن عصاره آن حاصل می شوند. در پودرعصاره گوشت گوساله که به وفور در بازار یافت می شود، انواع چاشنی های مورد نیاز نیز وجود دارد. عصاره ها مکملی برای دست پخت هر آشپز هستند و شما را به آشپزی حرفه ای تبدیل می کنند. پودرعصاره گوشت گوساله حاوی عصاره طبیعی گوشت گوساله، ادویه جات معطر، مواد و مکمل هایی خوش طعم و لعاب دهنده است.قیمت عصاره گوشت گوساله بسیار مناسب تر از سایر چاشنی های غذایی است.

طرز تهیه عصاره گوشت گوساله

عصاره گوشت خانگی، از پختن گوشت و تعریق آن در ظروف شیشه‌ای دربسته حاصل می‌شود و سرشار از مواد مغذی است. این ماده غذایی موارد استفاده زیادی دارد و از آن می‌توان در تهیه انواع انواع سس و انواع سوپ یا حتی به تنهایی استفاده کرد. امروزه عصاره‌های گوشت صنعتی بطور فراوان در بازار وجود دارد که تفاوت عمده‌ای با عصاره گوشت خانگی دارند:در روش خانگی، تکه‌های کوچک گوشت یا مرغ را به همراه ادویه و سبزیجات به خوبی پخته و سپس آب آن را برای مدتی در یخچال یا فریزر نگهداری می‌کنند که دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است.در روش صنعتی، معمولا گوشت درجه دو که برای مصارف خانگی و رستورانی مناسب نیست مانند گوشت میش یا مرغ‌های مادر که سفت است و برای پخت و پز قابل استفاده نیست، برای تهیه‌ی این عصاره مورد استفاده قرار می‌گیرد. عصاره این گوشت‌ها گرفته شده و مقداری نمک و طعم دهنده نیز به آن افزوده می‌شود.املاح معدنی و ویتامین‌های موجود در عصاره گوشت خانگی برای تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامتی بدن بسیار مفید هستند. ارزش غذایی عصاره گوشتی که در منزل تهیه می‌شود بسیار بالاست و برای کودکان در حال رشد؛ افراد بیمار و زنان بارداری که قادر به استفاده از گوشت نیستند، بسیار مفید است. از طرفی عصاره‌های گوشت صنعتی حاوی مواد نگهدارنده و مقدار زیادی سدیم هستند که برای فشار خون، کلیه و ... مضر است. بنابراین توصیه می‌شود عصاره گوشت را در منزل تهیه و استفاده کنید و از خواص بی نظیر آن برخوردار شوید.

 





:: برچسب‌ها: عصاره، قیمت عصاره ها، فروشگاه اینترنتی توشه بر، خرید عصاره، عصاره گوشت گوساله ,
:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 خرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: